Tassen

Restpartij tassen

Op deze pagina vindt u ons assortiment tassen.

Wij hebben zeer regelmatig nieuw aanbod in restpartijen tassen. Deze partijen zijn zeer variƫrend. Lees hieronder over diverse productgroepen die we regelmatig aanbieden. Wilt u altijd op de hoogte zijn van ons nieuwste aanbod? Meldt u zich dan hier aan voor onze mailing.

Partij rugtassen

Wilt u een partij rugtassen inkopen? Bekijk hier een selectie van ons aanbod. Het is de populairste en meest verkochte tas! Rugtassen worden in het dagelijks leven dan ook het vaakst gebruikt. De eindgebruiker heeft de tas in verschillende situaties op de rug. Zo zijn ze zeer populair bij daguitjes zoals winkelen. Groot genoeg voor de belangrijke spullen zoals portemonnee, sleutels, telefoon, drinken, eten, jas en eventueel een laptop. Door de twee schouderbanden wordt het gewicht even verdeeld en is dit daarmee ook de tas die het langst gedragen kan worden. Het aanbod in rugtassen is natuurlijk enorm met grote verschillen in modellen, kleuren, prijzen en afmetingen.

Partij koffers

De laatste jaren is de vraag naar koffers gestegen. Door het stijgend aantal vluchten hebben natuurlijk steeds meer mensen een (nieuwe) koffer nodig. Met het inkopen van een partij koffers heeft u een veilige koop. Ze zijn niet zeer trendgevoelig en er is altijd vraag naar. Maar welke koffer men nodig heeft is afhankelijk van de reis die gemaakt wordt en hoeveel erin moet. Bij het verkopen van een partij koffers helpt het om de voordelen per item toe te lichten. Hieronder staan een aantal kenmerken per product.

Partij handbaggage koffers

Handbaggage koffers zijn zeer handig en populair voor korte reizen. Wanneer men niet veel mee hoeft te nemen. De baggage hoeft niet ingecheckt worden en dit scheelt tijd en geld! Deze koffers worden veelal gebruikt voor zakenreizen en weekendjes weg. Let per luchtvaartmaatschappij op de maximale afmetingen.

Partij harde koffers

Op zoek naar een partij harde koffers? Deze zijn zeer geschikt voor reizen met het vliegtuig. Koffers krijgen achter de schermen behoorlijk wat stoten en vallen te verduren. Een sterke koffer is daardoor populair onder reizigers met het vliegtuig.

Partij zachte reiskoffers

Zachte reiskoffers zijn handig bij het reizen met bus, trein of auto. Deze vormen zich namelijk naar de ruimte en kan daarmee gemakkelijker in de kofferbak, zonder te passen en te meten. Deze koffers worden vaak gebruikt bij kampeertrips met de auto of caravan.

Partij TSA sloten

Iedereen wil natuurlijk dat de spullen in de koffers veilig zijn. Een TSA slot staat bekend als een betrouwbaar slot. Een partij sloten zijn een slimme inkoop voor een extra verkoop bij de koffers.

Partij leren tassen

Leren tassen zijn de meest luxe en duurzame tassen. Lederen tassen zijn zeer populair. Met een partij leren tassen tegen een scherpe prijs heeft u altijd een goede deal. Zowel de tassen als de vraag ernaar zijn blijven. Voor het inkopen van een partij leren tassen bent u bij ons aan het juiste adres!

Partij schooltassen

Scholieren willen altijd een hippe schooltas. Wat betekent dat zij gemiddeld elke 2 jaar een nieuwe tas kopen. Zij letten daarbij vaak minder op kwaliteit en meer op de prijs. Bij het inkopen van een restpartij schooltassen het slim om dit mee te nemen in de overweging.

Loading...