Partijhandel

Schoudertas
Outbreak
. Schoudertas
Mega Partij
Sjaals, Mutsen, Handschoenen, Vlaggen en méér!
. Mega Partij
Prijs op aanvraag

Geschenkartikelen

Geschenkartikelen voor bedrijf en particulier, verkrijgbaar in een enorm aanbod. Variërend van pennen voor promotionele doeleinden tot een grote variatie aan cadeau artikelen in de ruimste zin van het woord. Voor ieder wat wils en voor vele doeleinden geschikte geschenkartikelen die voordelig aangeschaft kunnen worden. Ideaal voor markten en braderieën, maar ook voor beurzen gewilde items.

Geschenkartikelen verkopen

Bent u in het bezit van overtollige geschenkartikelen? Hahebo heeft altijd interesse in het opkopen van partijen zoals geschenkartikelen! Vul het waardebepalingsformulier in, onze inkopers nemen contact met u op.

Geschenkartikelen verkopen

Partijhandel

Bij Hahebo Partijhandel vindt u een uitgebreid aanbod partijgoederen, bestaande uit overvoorraden, restpartijen, winkeldochters en goederen afkomstig uit faillissementen. De partijgoederen die wij aanbieden zijn doorgaans eenmalige partijen met nieuwe producten.

Hahebo Partijhandel verkoopt partijgoederen in grote aantallen aan bedrijven, handelaren, marktkoopmannen en andere wederverkopers. Al onze partijen zijn op voorraad en altijd snel uit te leveren. 

Ons aanbod partijhandel is niet alleen online te zien, u kunt de partijgoederen ook op afspraak bekijken in onze showrooms in Beugen (Nederland) of Ankum (Duitsland). U kunt ook langs komen tijdens een van de vele beurzen waar Hahebo Partijhandel zich presenteert.  

Restpartijen

Naast het opkopen van partijhandel heeft Hahebo ruime ervaring in het verkopen van restpartijen. Hahebo Partijhandel heeft een groot assortiment in restpartijen, zowel nieuw als gebruikt.

Bent u op zoek naar restpartijen zoals machines, gereedschap of kleding? Dan bent u bij Hahebo aan het juiste adres.

Partijhandel aanbieden

Wilt u partijgoederen of restpartijen aanbieden, dat kan bij Hahebo Opkoper.

Veelgestelde vragen

Kan ik als particulier bij jullie kopen?

Hahebo is met name gericht op bedrijven, organisaties en instellingen. Echter bent u als particuliere klant ook van harte welkom in onze showroom in Beugen en in de webshop van Hahebo Kantoor & Magazijn.

Wat is de minimale afname als ik bij jullie koop?

Van minimale afname is enkel sprake bij de afdeling Partijhandel. Hiervoor is echter geen standaard minimale afname. Dit is afhankelijk van het soort product en de grootte van de gehele partij en gaat in overleg met de verkoper.

Heb ik garantie op aankopen?

De nieuwe producten die Hahebo aanbiedt vallen enkel onder garantie als dit vooraf schriftelijk is overeengekomen. Indien er sprake is van garantie en u doet hierop een beroep wordt door Hahebo nagegaan of reparatie, vervanging of retournering mogelijk is en tegen welke kosten en/of voorwaarden. Op gebruikte producten wordt geen garantie gegeven.

Kan ik zonder afspraak bij jullie langs komen?

De showroom van de afdeling Partijhandel is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Neemt u hiervoor contact met ons op via 0485-369366 of trade@hahebo.nl.

De showroom van Hahebo Kantoor & Magazijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

De overige afdelingen en het Hahebo hoofdkantoor zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Loading...