Horeca-inrichting

Horeca-inrichting

De in- en verkoop van (gebruikt) horeca-inventaris en horeca-interieur is specialistisch werk. Horecabedrijven stellen namelijk hoge eisen aan de apparatuur en inrichting van hun zaak. Hahebo heeft specialisten in huis op het gebied van horeca. Zij kopen professionele horeca-apparatuur en horeca-inventaris in waarmee u uw restaurant, café, hotel, bedrijfs- of sportkantine kunt inrichten.

U kunt bij Hahebo terecht voor een complete keuken, maar ook voor de vervanging van een enkel apparaat, zoals een koelkast, vriezer, oven, ijsblokjesmachine, kooktoestel, spoel- of afwasmachine. Hahebo heeft een deel van het assortiment nieuwe horeca-apparatuur standaard op voorraad of is snel te bestellen. Dit assortiment vindt u binnenkort in onze horeca-webshop. Gebruikt horeca-inventaris of horeca-interieur, zoals tafels en stoelen, wordt met name online verkocht. In de toekomst wil Hahebo gebruikt horeca-inventaris en horeca-interieur ook fysiek aanbieden door middel van een 'cash & carry'. Tevens biedt Hahebo horeca-apparatuur, horeca-inventaris en andere horecabenodigdheden in partijen aan. Deze partijen zijn bedoeld voor bedrijven, handelaren, marktkoopmannen en andere wederverkopers.

Veelgestelde vragen

Aan welke eisen moet ik voldoen als ik iets aan Hahebo wil verkopen?

De belangrijkste voorwaarden zijn:

  • - U bent geen particulier.
  • - U bent eigenaar van de goederen.
  • - Er dient een mogelijkheid te zijn voor een bezichtiging of schouw.
  • - Afhankelijk van het soort product kan er een minimaal verkoopvolume gewenst zijn.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een bod dat gedaan wordt op goederen waarin Hahebo Opkoper geïnteresseerd is. Voor dit bedrag is Hahebo bereid de goederen van u te kopen.

Wat kost een waardebepaling?

Een waardebepaling van goederen waarin Hahebo Opkoper is geïnteresseerd, is kosteloos.

Het bedrijf van mijn baas is failliet. Kan ik goederen kopen van het bedrijf waar ik gewerkt heb?

U krijgt in dergelijke gevallen geen voorrang bij de aankoop. Wel kan Hahebo u informatie verstrekken over waar en wanneer de goederen worden verkocht.

Welke goederen kan ik bij jullie kopen?

Hahebo bestaat uit drie verkoopafdelingen: Kantoor & Magazijn, Partijhandel en Horeca. De afdeling Kantoor & Magazijn verkoopt kantoormeubilair en magazijninrichting, zowel nieuw als gebruikt. Afdeling partijhandel verkoopt goederen in grote hoeveelheden. De Horeca-afdeling verkoopt horeca-apparatuur en - inventaris voor professioneel gebruik.

Loading...